Suck av lättnad.

Men vilken jäkla tur. Det verkar inte ha försvunnit några pengar från kontot. Jag har gått efter ett bankutdrag som gjordes samma dag jag betalade räkningar, ser jag nu – och räkningarna drogs med stor sannolikhet efter att bankutdraget gjordes. Summan stämmer rätt bra.

Så skönt. Inte bara för att jag inte har råd att förlora pengar, men också för att jag slipper TA TAG i något. Som sagt, logistik- och byråkratifobiker!

(Nu återstår bara att ta reda på varför mina räkningar till ComHem är så stora och varför CSN först begär en inbetalning i juni och sedan skickar en påminnelse om att de velat ha pengar i maj? Man kommer inte fram till CSN på telefon, gör man?)

Silver lining: Det regnar! Det betyder att man kan sitta och ha snuva i fred och grotta in sig vid datorn utan att känna att man måste ut och njuta av solen.

Annonser

Publicerat av

annikabryn

Annika Bryn Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteratur-, film- och teatervetare och frilansjournalist. Tre böcker: Den sjätte natten, Brottsplats Rosenbad och Morden i Buttle. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film – och så blir det en del humor och en del vassa samhällskommentarer om demokrati och miljö (från orubbligt demokratiska och humanistiska utgångspunkter). Kontakt: annikabryn@hotmail.com

En tanke på “Suck av lättnad.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s