Jackson-dramat på väg mot sin upplösning.

En domstol i Los Angeles har just bestämt att Michael Jacksons 34-åriga brorson TJ (nämnd i Katherine Jacksons testamente som hennes efterträdare) ska få tillfällig vårdnad om de tre barnen. Han tycks vara en bra kille, har jag läst mig till, med starka pappainstinkter, och han har känt ungarna hela deras liv. De stöder hans ansökan helt och fullt.

Samtidigt är deras farmor äntligen på väg tillbaka till Kalifornien, och under förhandlingarnas gång har det stått klart att hon verkligen varit kidnappad i bokstavlig mening av sina barn (inte ens hennes ditflugna advokater fick träffa henne) och hon ”lät konstig” när barnen till sist fick prata med henne, efter tio eller elva dagar. Det står också klart att Randys, Jermaines och Janet Jacksons försök att föra dem ur delstaten var emot lagen.

Så sent som igår försvarade Randy Jackson denna vansinniga plot i TV, medan i ett annat program tre av hans bröder framträdde och berättade att även de var avskurna från all kontakt med sin mor. En av dem, Marlon, brast i gråt och lämnade studion.

Hela konspirationen har varit korkad, hjärtlös och totalt uppe i det blå. Till sist blev man orolig att Katherine inte skulle komma från Arizona levande och med förnuftet i behåll, eftersom det var klart att senast när hon kommer hem får hon veta vad som hänt, hur hennes barn behandlat henne och barnen och hur omvärlden reagerat, och hur skulle hon ta det?

Det är tydligt att alltiallon Trent gjorde helt rätt i att anmäla Katherine som försvunnen och att Paris gjorde helt rätt som twittrade om saken till sin stora bas och därmed media, som givetvis följer henne. Konspiratörerna (man kan inte kalla dem annat) hade uppenbarligen inte räknat med att Michaels barn skulle vara så självständiga, vakna och omöjliga att styra. Michaelsyskonens aktion för att få kontroll över dödsboet har, vad man kan se, blivit ett totalt fiasko.

Här kan man läsa mer om dagens förhandlingar i rätten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s