Grandma’s home. Till sist. ///UPPDAT. Men vad fan…

***Jag skulle inte skriva mer om det här. Men nu har även Michael Jacksons son, Prince, 15 – jag har sett honom som en stor, snäll men envis kille, och det verkar stämma – twittrat, och han skräder inte orden.

Det visar sig att han bortom all offentlighet startade ett gruppmess-samtal på mobilen med familjemedlemmar och krävde att få tala med sin farmor. De var inte medvetna om att han kunde se hur de svarade varandra, och Janet Jackson ska ha messat till de andra: ”Don’t let them pls”. Han visar också en bild mobilskärmen (kan förfalskas, jag vet, men händelserna stöder ju det han säger). Och han skriver att nu när hans farmor kommit hem framgår det hur lurad hon blivit, och han är arg och sårad. Och – säger han – hans far varnade sina barn för ”vissa människor” och vad de var kapabla till.

Arma mamma, arma ungar, säkert också arma konspiratörer.
Nu får det helt enkelt inte hända mer på den här fronten. ****

Det är så man kan gråta åt det. Här är Paris Jacksons twitter från de senaste timmarna.

Paris Marlon tweets 2

Neifrån och upp. Först undrar hon (efter att ha väntat i elva dagar) varför farmor fortfarande inte har dykt upp, sedan kopierar hon sin farbror Marlons tweets där han oroar sig för sin mamma och att inte fått träffa henne ”enligt läkares order”, och ändå ser han syskon runt henne i TV?

Och så – vid tretiden på natten Los Angeles-tid – Paris är lycklig, farmor är äntligen hemma!

Efter det (inte i bild) kom två glada twitter om att hon varit vaken i 24 timmar och nu är det dags att koja.

Det här är en sorglig historia. Flera Jacksonsyskon tror uppriktigt att Michael Jackson blev mördad och att de alla blivit bedragna av konsertarrangören och testamentexekutorerna. Men i sin nitiska strävan efter vad de anser vara rättvisa, och säkert på grund av pengabehov för åtminstone ett par av dem, har de offrat både sin mamma och sin brors barn på vägen. Till saken hör riktigt illasinnade rykten som de spritt på en eller ett par sajter, att Paris ljuger och är ”manipulativ”, till exempel, och bara bråkar för att hon vill skolka från sina sommarkurser (hur de nu får det att gå ihop).

Randy Jackson, en av dem som dök upp vid sin mammas hus, fortsätter att twittra att det här inte är över än och att hans hjärta brister när hans mor förlorar vårdnaden om barnbarnen. Förvirringen är total. Förmodligen kommer de ändå till slut att försöka släta över alltsammans utåt. Men man vet aldrig – det här gången kanske det gick för långt.

Farmor Katherine är i en svår situation. Antingen måste hon erkänna (för sig själv och omvärlden) att hennes barn burit sig åt som hänsynslösa con men, eller också förlorar hon troligen vårdnaden om barnbarnen för gott.

Men nu tänker jag inte blogga ett ord till om det här, såvida inte alla Jacksons förvandlas till gröna aliens. Det finns annat att prata om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s