Lunch och färger

Världens enklaste lunch –

avocado

– avocado med lök och salt. Ingenting annat. Och så rostat bröd till. (Inte så nyttigt, men ibland behöver själen rostat bröd.)

Och när man sitter vid datorn är det fint att ha lite roliga färger att titta på.

färgerna

Svart, blått och rosa är inte en kombination jag letar efter precis, men när rosorna i sina blå keramikvaser hamnar bredvid den svartvita grytlappen blir det ju inte alls så dumt. Piggar upp!

Annonser

4 reaktioner till “Lunch och färger”

  1. En annan, något mer komplicerad lunch är avocado, tomat, persilja ihophackat. Och till det en burk makrill och en klick crème fraîche.

    Det ska vara mycket persilja, typ en halv kruka.

    Gilla

      1. Så har jag inte tänkt.
        Sen beror det ju på precis vilket exemplar avocado det är, och i vilken mognad. Somliga smakar inte speciellt mycket och somliga är jätterökiga, andra lite mer nötiga.

        Däremot är det lite skoj att blanda persiljans sträva känsla med avocadons lena.

        Gilla

      2. Smakar inte alla avocado likadant? 😉 Några rökiga avocado har jag aldrig träffat på – men vi har kanske olika sorters smaklökar.

        I makrillröra vill jag nog hellre ha potatis, men det där med persiljbrytning kanske man skulle försöka.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s