Donald Trump, clownen.

Haha.

Sedan i måndags har Trump, som ett tag själv ville bli president och tror att Obama är född i Kenya, slagit på trumman och sagt att han vet STORA SAKER om presidenten, saker som kan ändra valet! Till Romneys fördel, alltså. Och det skulle tillkännages NU, klockan 12 New York-tid, dvs 18:00 svensk tid!

Och vad blev det?

Det ovan. (Klicka på haha, som länkar till Trumps twitter.) Det bidde en tumme. Stenrika, ärkekonservativa Donald Trump säger att om president Obama offentliggör sin passansökan och sina collegebetyg, ska han ”med glädje” donera 5 miljoner dollar behövande, inom en timme efter att Obama lytt order till hans (Trumps) belåtenhet.

Det ser ut som något som yxats till i sista minuten. Vi skulle vänta i tre dagar på detta? (Läs gärna kommentarerna!) Troligen ville han först tillkännage att Obama sålt kokain under sin collegetid, men det ville inte ens republikanerna ta i. (För otroligt.) Sedan kanske han ville säga att han fått tag i papper som visar att paret Obama ville ha skilsmässa år 2000, men vem bryr sig i så fall om det?

Detta lär knappast ändra valet. Om Trump vill donera 5 miljoner dollar till fattiga, kan han göra det. Presidenten lär knappast ingå någon byteshandel med honom.

*

Det gick visst inte så bra. Vid halv tio är kommentarerna avstängda på youtube, och Trumps video har 6,510 likes och 13,173 dislikes. Ser ingenting om evenemanget på Washington Post. Ett par etablerade skvallersajter säger i stort sett att Trump är lite tokig.

Annonser

2 reaktioner till “Donald Trump, clownen.”

    1. Jo, han kammar ju håret över flinten, vilket han själv kommenterar ibland – han tycker det är snyggt. Tydligen.

      Jag satt och tittade på det där håret under hans märkliga framträdande och undrade hur han får det att ligga kvar. Själva hårsvallet är förstås hopklistrat av spray, men hur fäster det vid skalpen? Nubb är nog mindre troligt. Någon sorts klister, kanske? Finns säkert peruk-klister han kan använda. För att förhöja det ungdomliga intrycket målar han sig orange också.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s