Är det morgonstund än?

Man har varit vaken hela natten och grejat med ett och annat på väg att bli i form efter veckan som varit, så vad gör man då när klockan är nästan halv fem på morgonen?

Bakar scones, förstås. Och äter med blåbär, samtidigt som man läser en norsk recension av Justin Biebers konsert. ”På väg att bli nästa King of Pop”, står det. ”Inte riktigt där än, men på väg.”

Ha. För det krävs att vara ett geni med otrolig karisma, inte bara lite duktig i största allmänhet.

Det har förresten varit en mindre besöksexplosion på bloggen de senaste två dagarna. Kom fram till att folk måste ha suttit och googlat ”genusattityder” i lördagsnatten, för där låg bloggen först på den googlingen. 😉 Hoppas ingen väntade sig en vetenskaplig avhandling!

Och nu ska man väl kunna somna några timmar. Onåbar på telefon.

Annonser

6 reaktioner till “Är det morgonstund än?”

 1. Så där dags är det nog inte morgonstund än.
  Så här dags är det nattinattidax för mig.

  Men att du inte kommenterat att resten av Jackson-bröderna var hos Skavlan?
  Det trodde jag var självklart att få läsa nåt om här.

  Gilla

  1. Det missade jag totalt! Jag visste att de skulle uppträda i Norge, men drog inte den självklara slutsatsen att de förstås skulle vara hos Skavlan.

   Hur var de? Det är lite plågsamt att de sitter så fast i Jackson5-eran – och tycker det är självklart att de ska sjunga sin döda brors sånger – man hoppas att de ska börja köra sina egna gigs här på den mogna ålderns dar. Nu blev de i alla fall så illa tvungna att ge sig ut och jobba eftersom dödsboet håller i brorsans pengar, och det är ju en bra sak.

   Gilla

   1. Rolling Stones är ännu äldre…!

    Att länka sin turné till Michael Jackson, som de ju gör, är tveeggat: Å ena sidan var det han som gjorde Jackson5 stora, å andra sidan märks det, när han inte är med, hur rätt så medelmåttiga hans bröder är. De är begåvade de också ibland – den snälla och försynta Tito skrev väl ”I’ll be there” – men de kommer ju inte i närheten av Michael Jackson.

    Jag kan inte hitta en rad i norska Dagbladet om Jacksons hos Skavlan.

    Gilla

   2. Det här tröskverket till dator vill inte öppna någon film som inte ligger på youtubes ”gamla” avdelning.

    Jacksonbröderna lever helt och hållet i det förgångna. De påstår i sin konsertreklam att ”det var meningen att Michael skulle vara med på turnén”. I själva verket ville han inte ens vara med på deras sista gemensamma turné på åttiotalet, eller ens på sin egen jubileumskonsert 2001, där de också stod på scenen. Turnén heter ironiskt nog ”unity”, men MJ vägrade träffa Jermaine på åtta år…

    En av MJ’s plågor var att familjen konstant var på honom ända tills han dog för att han skulle uppträda med sina bröder. För de ”behövde pengarna”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s