Bok om Söderhamns skärgård.

Bloggaren Gabrielle Roland Waldén, från Söderhamn men bosatt i Stockholm, tog fan i båten och rodde honom förtjänstfullt i land när hon skrev, redigerade och nyss gav ut boken ”Sandskär i mitt hjärta” på det egna förlaget Arundo. Hon har jobbat hårt med att renovera gamla bilder (det är minst en bild på varje sida) och göra hela layouten i Word, vilket är fullt möjligt om än inte någon dans på rosor, men hon hade väldigt roligt och resultatet blev en mycket vacker och proffsig och inspirerande bok, och nu är den här.

Gabrielle Roland Waldén
Stolt författare.

Boken är en blandning av släkt- och hembygdshistoria, den är till och med skön att hålla i, och bildmaterialet är verkligen rikt. Gabrielle gjorde det viktigaste när det gäller att skriva en bok – fattade beslut! Hon visste när hon skulle börja och när hon skulle sluta, hon var petig med detaljer och gav sig inte, hon hade kontakt med tryckeri och bokbinderi, och resultatet blev därefter. En proffsigt gjord och intressant bok.

Och hon fick mersmak. Det kan hända att Arundo förlag grenar ut sig till fler böcker i andra genrer. Allt är möjligt!

Annonser

3 reaktioner till “Bok om Söderhamns skärgård.”

  1. Som en i den lilla utvalda skara som fått glädjen att erhålla ett alldeles färskt exemplar vill jag gärna hålla med om det du skriver. En vacker skön bok med ett rikt innehåll. Och ett storverk av författaren att föra projektet i hamn. Nu önskar vi henne riktigt god framgång med fortsättningen!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s