I hast, vilka är de som blev uteslutna ur SD egentligen?

Ja, inte är de motorburen ungdom med hakkors på skinnjackan, om man ska tro DN.

Det kan vara intressant att veta att de som uteslutits ur SD inte bara är ännu mer nazianstuckna råa sällar, utan faktiskt ofta betraktar sig som en sorts överklass som ”vet hur man klär sig och för sig” och verkligen inte har något till övers för arbetarinslaget i partiet. En av dem kommer direkt ur ett nazistparti. Flera klagar på att Åkesson och ”de där” anslöt sig när SD fortfarande var ett flåbusarnas vulgära tillhåll. Själva är de ”ädlare”.

Så det socialistiska i nationalsocialismen är tydligen inte det som lockat de här personerna. Men det är samma grundidéer, samma paranoia och samma hat mot judar. Jag undrar hur de egentligen föreställer sig sitt ideala Sverige?

 

/ Beträffande denna blogg verkar det inte fungera bra. Vissa kommer in på den, andra gör det inte eller varnas för att den inte är säker, och jag på biblioteksdator bara om jag försöker två gånger. På google har jag inte sett den. Det fina är att jag nu har alla gamla inlägg samlade här, inklusive kommentarer, vilket jag är tacksam för – men för fortsättningen måste något göras. Det senaste är att utloggningen inte fungerar.

Jag vet inte om det sker något bakom kulisserna här, men nu får den köra över helgen med sina 1-20 eller 40 besökare om dagen, eftersom alla har annat att göra.

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s