Idag.

Nu har MP förlorat två människor i terrordåd – dels i Kongo, och nu i terrorattacken på Drottninggatan. Säkerhetspolisen anser att risker för våld kommer i lika mån från vänster- och högerextremister (har vänsterextremister begått mord, vilket nazister har?), men i högre grad från islamiska terrorister.

Den hemliga skådespelaren kom hem till mig idag och fick använda ficklampan på toan, vilket han tog med upphöjt lugn.  Det var ett par givande och ofta rätt lekfulla timmar, men det hettade till i diskussionen också. Han tycker om manus, han vill vara med och skulle helst börja med en gång, men det tar ju ett tag. Men jag upptäckte en fördel med att närma mig de upptagna skådespelarna först, som jag gör nu: de är inte uppbundna så långt fram i tiden!

Mycket mer kan jag inte säga ännu, men det kommer . Så: Trevlig Valborg, pubkompisar!

 

Annonser

Publicerat av

annikabryn

Annika Bryn Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteratur-, film- och teatervetare och frilansjournalist. Tre böcker: Den sjätte natten, Brottsplats Rosenbad och Morden i Buttle. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film – och så blir det en del humor och en del vassa samhällskommentarer om demokrati och miljö (från orubbligt demokratiska och humanistiska utgångspunkter). Kontakt: annikabryn@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s