Alla hjärtans dag.

Allt gott till alla varma hjärtan, och till alla som behöver lite värme. Alla som har fina minnen, och alla som tänker skaffa sig fina minnen. Alla som ler, och alla som behöver leenden. Och till alla surmuppar som fnyser åt leenden och bara är arga!

Ta en semla eller så, whatever takes you through the Wednesday, och titta i spegeln och tänk: Men det var som fasen – här står jag i alla fall. Då har jag faktiskt halva inne! Liksom.  (Ber om ursäkt. Jag är egentligen väldigt poetisk, mild, välformulerad och high brow.)

Idag är det sju månader sedan Ulf var här och andades samma luft som vi. Innerst inne tror vi förstås att han egentligen fortfarande gör det.

Till alla oss som saknar och längtar efter honom – en varm kram. Ska jag säga som Maya Angelou om Michael Jackon: ”We had him.”

Hej Uffe – i våra minnen och hjärtan.

Annonser

Publicerat av

annikabryn

Annika Bryn Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteratur-, film- och teatervetare och frilansjournalist. Tre böcker: Den sjätte natten, Brottsplats Rosenbad och Morden i Buttle. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film – och så blir det en del humor och en del vassa samhällskommentarer om demokrati och miljö (från orubbligt demokratiska och humanistiska utgångspunkter). Kontakt: annikabryn@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s