Host och snyt.

Har varit riktigt rejält sjuk sedan i fredags. Första tanken: Hur ska man orka hasa sig ner och skaffa ett jättelager papper att snyta sig i?

man går genom alla faserna (utom att svettas) – fryser så att det inte är klokt, vansinnigt snuvig, en aning åt bronkithållet, ett tag orkar man bara inte gå genom lägenheten.

-Vad har hänt med NÄSAN? säger en förfärad försäljare finkänsligt på ett av mina 7-Eleven när jag lyckas ta mig dit för att köpa tröstglass. – Förkyldning, säger jag med min nya whiskyhesa röst. Och så säger han -Lök! Du ska ha på lök! (Om på näsan eller i en dryck vet jag inte riktigt.)

Publicerat av

annikabryn

Annika Bryn Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteratur-, film- och teatervetare och frilansjournalist. Tre böcker: Den sjätte natten, Brottsplats Rosenbad och Morden i Buttle. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film – och så blir det en del humor och en del vassa samhällskommentarer om demokrati och miljö (från orubbligt demokratiska och humanistiska utgångspunkter). Kontakt: annikabryn@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s