Kanske good-bye?

Test…

Det här under var alltså ett av de sista inläggen i min gamla blogg, och nu ska jag lära mig den här.

Välkomna!

———————————–

Innan den här bloggen ev försvinner – tusen tack alla som läst och kommenterat under åren!

Jag fortsätter att kopiera, eftersom jag fattar nada av instruktionerna för flyttning av blogg. Nu har jag mailat bloggen (om det ens kommer fram) och är väl inte precis den enda, så vi får (fortfarande) se.

Snäll bibliotekarie på Riksdagsbiblioteket försökte hjälpa till, fast det inte alls är hennes jobb, men hon tyckte inte heller det var glasklart. Sök hjälp på nätet, föreslog hon. Och det slutade med att jag hittade ett tips om att kontakta supporten. Det är min förhoppning att de hjälper mig.

Vad övrigt är – är inte tystnad, utan God Jul! En ny blogg med mitt namn blir det i vilket fall som helst, så blir det bara mörkt här – googla mig, så hittar ni mig.

Ha det gott! 🙂

PS. Just när jag satt här och hade kopierat hela 2010, försvann dokumentet. Tjoff. (De som fattas är 2006-2010.)

Men som en liten tröst kom i alla fall en glögginbjudan från Författarförbundet imorgon. Alltid något.

Publicerat av

annikabryn

Annika Bryn Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteratur-, film- och teatervetare och frilansjournalist. Tre böcker: Den sjätte natten, Brottsplats Rosenbad och Morden i Buttle. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film – och så blir det en del humor och en del vassa samhällskommentarer om demokrati och miljö (från orubbligt demokratiska och humanistiska utgångspunkter). Kontakt: annikabryn@hotmail.com

6 reaktioner till “Kanske good-bye?”

  1. Tack, Lilian, och tack, Bert, och visst ska jag kontakta dig!

    Blogs.de har svarat. De försöker ge mer instruktioner, och jag har frågat om de kan tänka sig att låta mig ha morgondagen för att rädda situationen. Jag är ju på att bibliotek igen (efter lite fikarast hemma), och det stängs klockan nio!

    Gilla

Lämna en kommentar